Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

RVS ventilatieroosters vinden zowel vanuit estitisch als functioneel oogpunt hun toepassing in de bouw, industrie, utiliteit en natuurlijk ook bij particulier. RVS Land onderscheid zich door de veelzijdigheid van het assortiment, korte levertijd en concurerende prijzen.

Ventilatieroosters geven vochtplekken en schimmels geen kans

Door koken, wassen, douchen en stoken vervuilen en bevochtigen we de lucht binnenshuis. Dit is niet gezond. Daarom is het belangrijk om uw huis goed te ventileren om vervuilde en vochtige lucht af te voeren en schone frisse lucht aan te voeren. Ventilatieroosters zijn gemaakt voor luchttoevoer en luchtafvoer, of bij natuurlijke ventilatie. Ventilatieroosters helpen om te zorgen voor een goede ventilatie in uw woning en dan vooral in vochtige ruimtes zoals badkamer, toilet of keuken. Voorkom nare luchtjes, vochtplekken en schimmel en waarborg hierdoor een goed leefklimaat voor uzelf en uw gezin.

Ventilatie roosters van RVS zijn mooi en onderhoudsvrij

Vervang nu uw oude kunststof of aluminium muurroosters door mooie en onderhoudsvrije RVS ventilatie roosters. Hier vind u de meest gangbare modellen ventilatieroosters en muurroosters. Voor elke situatie een passende oplossing tegen de laagste prijs.Afsluitbare-roosters
Afsluitbare roosters
Art-Line-roosters
Art-Line roosters
Ventilatieventielen
Ventilatieventielen
Bolroosters
Bolroosters
Kaproosters
Kaproosters
Lamellen-en-In-Line-roosters
Lamellen en In-Line ..
Overdruk-roosters
Overdruk roosters
Plintroosters
Plintroosters
Schoepenroosters
Schoepenroosters
Smiley
Smiley
Schoorsteenkappen
Schoorsteenkappen
Speciale-roosters
Speciale roosters
Ventilators
Ventilators
Slangen
Slangen
Diverse-hulpmiddelen
Diverse hulpmiddelen