Pagina's
logo webwinkelkeur
0
forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Buis, Koker en Staf

Buis, Koker en Staf

RVS buis en koker en staf materialen uit voorraad leverbaar! Daarnaast vind je in deze categorie ook verschillende hoekprofielen en u-profielen in een standaard maten en glasframebuis en -koker. RVS buis is leverbaar in RVS304 en RVS316 en in sommige diameters naast korrel 320 geslepen ook leveren in hoogglans gepolijst. Kokerprofiel zijn enkel leverbaar in geborstelde uitvoering. RVS buis
RVS buis, leverbaar in een diameter van 19.0 t/m 101.6 mm. Vele diameters kunnen wij naast RVS304 ook in RVS316 kwaliteit leveren, met een mat geborsteld of hoogglans gepolijst oppervlak. Verkoop per millimeter met een minimale afname van 0.5 meter.
Bekijk producten
RVS glasframebuis

RVS glasframebuis of u-profielbuis wordt toegepast voor het monteren en afwerken van glasplaten. Glasframebuis is leverbaar als ronde buis met een diameter van 30.0 en 42.4 mm en vierkante koker 40 x 40 mm. In het inwendig u-profiel kan hier in combinatie met een glasrubber een glasplaat in geklemt worden.

RVS glasbalustade of RVS frans balkon

Glasframebuis is de ideale buis voor het zelf samenstellen van een glasbalustrade of frans balkon. Naast de glasframebuis leveren wij ook verschillende koppelingen en fittingen voor het samenstellen van een glasbalustrade of frans balkon.

Bekijk producten
RVS koker

RVS koker, leverbaar als vierkante koker met een maat van 20 x 20 mm t/m 100 x 100 mm of als rechthoekige koker in een maat van 40 x 10 mm t/m 120 x 60 mm.

Bekijk producten
RVS profielen

RVS hoekprofielen en RVS Look u-profielen, toepasbaar voor vele verschillende toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afwerken en beschermen van hoeken, het afwerken van een traptreden of aanrechtblad, of het monteren van een glasplaat. 

RVS Look u-profielen

RVS look u-profielen zijn gemaakt van aluminium, maar kunnen door hun mat geborstelde afwerking naadloos gebruikt worden in combinatie met mat geborstelde RVS artikelen. 

Bekijk producten
RVS staf
RVS staf, leverbaar in een ronde en rechthoekige uitvoering. 

RVS rondstaf

Massieve RVS staf, standaard leverbaar in een lengte van 3000 mm, met enkele uitzonderingen. Deze ronde staven zijn leverbaar in een diameter van 8 mm t/m 25 mm. Afhankelijk van de lengte en diameter is de staf leverbaar met een H9 blank getrokken, mat geborsteld of een hoogglans oppervlak.

RVS platstaf

Rechthoekige staf of strip, leverbaar in een afmeting van 15 x 5 mm t/m 5 x 50 mm. Deze RVS strip is, afhankelijk van de afmeting, leverbaar in een lengte van 1000 mm en 4000 mm. Leverbaar met een vierzijdig geslepen oppervlak of ongeslepen oppervlak. Vierzijdig geslepen wil zeggen dat ook de alle 4 de zijden van de platstaf voorzien van een mat geborsteld oppervlak.

Bekijk producten

forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.

Uitloggen'