Pagina's
logo webwinkelkeur
0
forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Hekwerkonderdelen / Glasrailingsystemen

Glasrailingsystemen

In deze categorie vind je Easy Glass glasrailingsystemen op basis van een aluminium vloer- of muurprofiel. Dit zijn volledig glazen balustrades, zonder balusters of staanders, waarmee je een compleet transparante look creëert met een geweldig gevoel voor ruimte. Deze glasrailing systemen van Q-railing draaien om het perfecte transparante design zonder in te hoeven leveren op veiligheid: de Easy Glass systemen voldoen namelijk aan de (inter)nationale veiligheidseisen. De glasrailingsystemen zijn leverbaar voor lichte, middelzware en extreem zware belasting. Daarnaast bereik je een snelle montage in 1 tot 2 uur per meter.


Easy Glass Slim
Easy Glass Slim topmontage van het merk Q-railing is een aluminium U-profiel glasrailingsysteem. Easy Glass Slim brengt modern design, optimale transparantie en betaalbaarheid samen in één railingsysteem. Deze is bestand tegen lijnlasten tot 1 kN en daarmee ideaal voor woningen, openbare gebouwen en winkels.

Easy Glass Slim: snel en eenvoudig te monteren

De vloerprofielen zijn snel en eenvoudig te monteren dankzij de innovatieve Safety Wedge-montage met geïntegreerd waterafvoersysteem. Ontworpen voor licht tot gemiddeld gebruik, binnen- en buitengebruik, en geschikt voor glasvulling met glasdiktes van 12 - 21,52 mm. Deze zijn leverbaar in RVS look of als optie nog te bekleden met RVS. Creëer je eigen look met een glasframebuis, leverbaar in diverse materialen, vormen en maten.

Uniek bij RVS Land: Easy Glass Slim topmontage verkoop per meter!

Als enige Nederlandse dealer van Q-railing kunt je het Easy Glass Slim voor Topmontage bij RVS Land kopen per meter. Waar je elders een minimale lengte van 5 meter moet inkopen, verkopen wij dit profiel per meter!

Bekijk producten
Easy Glass Smart

Easy Glass Smart is dé innovatie op het gebied van glasrailingen. Gecompliceerde ankersystemen behoren hiermee definitief tot het verleden. Het prijstechnisch zeer aantrekkelijke Easy Glass Smart bestaat uit aluminium vloerprofielen met een RVS look die bestand zijn tegen lijnlasten tot 1kN en geschikt zijn voor licht en gemiddeld gebruik in bijvoorbeeld woningen en winkels. 

Ongekend montagegemak met Easy Glass Smart

Met het Q-disc systeem kun je glas sneller inklemmen dan ooit. Easy Glass Smart is het eerste glasrailingsysteem met deze baanbrekende innovatie. Doordat het glas met deze methode wordt ingeklemd, is boren niet nodig.

Bekijk producten
Easy Glass Pro

Easy Glass Pro is een brede serie vloerprofielen die zowel met als zonder bovenligger te gebruiken is. Er zijn verschillende uitvoeringen leverbaar voor topmontage en zijmontage, waardoor er voor iedere situatie een passende oplossing is. Door een breed scala aan profielen is het mogelijk om na de montage van het aluminium profiel de glasplaten te stellen vanaf de binnenkant van het balkon. Geen hoogwerker of steiger meer nodig. wel zo makkelijk. Van Easy Glass Pro zijn de volgende types leverbaar:

• Easy Glass Pro Topmontage: voor topmontage
• Easy Glass Pro Zijmontage: voor zijmontage
Bekijk producten
Easy Glass Up

Easy Glass Up is ontworpen voor montage op borstweringen en lage afscheidingen. Zo zorg je voor een weids uitzicht vanaf een terras of balkon met borstwering. Het Easy Glass Up systeem combineert maximale transparantie, veiligheid en eenvoudige montage. Het slanke vloerprofiel voor Topmontage is slechts 80 mm hoog. De glasplaten worden onzichtbaar gemonteerd.

Maximaal uitzicht met Easy Glass Up voor borstweringen

Het Easy Glass Up systeem bestaat uit een slank vloerprofiel voor topmontage, bijpassende eindkappen en een rubberset voor verschillende glasdiktes. Dankzij het unieke Safety Wedge systeem monteer je de glaspanelen zonder enige moeite. De glasbalustrade is compleet vanaf het balkon of terras te plaatsen.

Bekijk producten

forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.

Uitloggen'