Pagina's
logo webwinkelkeur
0
forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Hekwerksystemen / Glasplaten

Glasplaten

Q-glass glasplaten van Q-railing voor gebruik in glasbalustrades. Deze glaspanelen van gelaagd gehard glas (VSG) zijn voorzien van geslepen en gepolijste facetranden met afgeronde hoeken en kunnen veilig worden gebruikt in RVS hekwerken en balustrades. De glasplaten zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een CE-keurmerk.

Veiligheidsglas voor RVS hekwerken en balustrades

• 8.76 mm gelaagd gehard glas (4-0.76-4) in 1 hoogte en 8 breedtes
• 16.76 mm gelaagd gehard glas (8-0.76-8) in 3 hoogtes en 10 breedtes


Samenstelling en opbouw van veiligheidsglas

Veiligheidsglas bestaat uit twee glasplaten met een dikte van 8 mm, elk aan één zijde voorzien van een PVB veiligheidsfolie van 0.38 mm, die aan elkaar worden geperst en daarna gehard. Het resultaat is een stevige en veilige glasplaat met een dikte van 16.76 mm. Dit wordt ook wel aangegeven als 88.2 of 8-0.76-8.

Glasbreuk

In verband met spanningen in de glasplaat kan deze in uitzonderlijke gevallen spontaan breken. Zowel mechanische breuk als thermische breuk is geen productfout en valt niet onder de garantie van de leverancier. Meestal is het risico op glasbreuk meeverzekerd in een verzekering voor het huis of vastgoed.

Transport van glasplaten altijd op een pallet

In verband met mechanische breukgevoelligheid van glasplaten worden deze altijd op een pallet verstuurd. Ook is het altijd mogelijk om bestelde materialen in onze showroom te komen ophalen. De transportkosten zullen dan vervallen.


forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.

Uitloggen'