Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Betaalmogelijkheden bij RVS Land

In de webwinkel van RVS Land kunt u op de volgende manieren betalen.


Als u toegang heeft tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kunt u in uw eigen vertrouwde betaalomgeving elektronisch de betaling van uw bestelling voldoen. Tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalmethode ‘iDEAL’. Onder uw adresgegevens kunt u aangeven met welke bank u wilt betalen. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor het gebruik van iDEAL worden u geen transactiekosten doorberekend. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van iDeal.


Met PayPal kunt u direct op een veilige manier elektronisch uw betaling voldoen. Dit kan via uw creditcard maar ook via uw betaalrekening. Tijdens het orderproces kiest u voor de betaalmethode ‘PayPal’. Er opent zich een scherm waarbij u met uw PayPal-account de betaling kunt voldoen. Wanneer u nog geen PayPal-account heeft kunt u deze op een eenvoudige manier aanmaken. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen 4% van het aankoopbedrag. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van Paypal.


Vooraf overmaken

U kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit kunt u doen via telebankieren, telefoon of via een overschrijvingsformulier. Bij het betalingskenmerk dient u uw ordernummer te vermelden welke u kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op ons rekeningnummer. Dit staat aangegeven op de bevestiging die u van ons ontvangt. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen duurt voordat uw betaling op onze rekening staat bijgeschreven.


Wanneer u in België woonachtig bent of de beschikking hebt over een Belgische bankrekening kunt u gebruik maken van de betaalmogelijkheid; MisterCash. Op deze manier kunt u op een veilige manier uw betaling voldoen. De kosten voor het gebruik van Mister Cash bedragen 1,8% van het ankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via MisterCash is Sisow. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Sisow


Online shoppen bij RVS Land is ook mogelijk voor Europese klanten.Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De kosten voor het gebruik van Sofort Banking bedragen 1% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via Sofort Banking is Sisow. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Sisow


Rembours

Wanneer u graag het orderbedrag contant wilt voldoen aan de bezorgdienst of transporteur dan is dit mogelijk. De extra kosten voor deze betaalmethode bedragen € 20,00. Belangrijk is dat u gepast geld in huis heeft. Het is namelijk niet mogelijk om met de pin te betalen. Wanneer u niet voor het pakket betaalt wordt deze weer meegenomen door de chauffeur.


  

Het is nu ook mogelijk om te betalen met de volgende creditcards: MasterCard, Maestro en Visa.
Extra kosten voor MasterCart en Visa bedragen 2%. Voor Maestro bedragen de kosten 1,75%.