Pagina's
logo webwinkelkeur
0
forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Betaalmogelijkheden RVS Land

Betaalmogelijkheden RVS Land

In de webwinkel van RVS Land kunt u op de volgende manieren betalen


Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING Bank, Knab, SNS Bank, Rabobank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers dan kun je in je eigen vertrouwde betaalomgeving elektronisch de betaling van jouw bestelling voldoen. Tijdens het bestelproces kies je voor de betaalmethode ‘iDEAL’. Na het invoeren je adresgegevens kun je aangeven met welke bank je wilt betalen. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor het gebruik van iDEAL worden geen transactiekosten doorberekend. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van iDeal.

Met PayPal kunt je direct op een veilige manier elektronisch je betaling voldoen. Dit kan via je creditcard maar ook via je betaalrekening. Tijdens het orderproces kies je voor de betaalmethode ‘PayPal’. Er opent zich een scherm waarbij je met jouw PayPal-account de betaling kunt voldoen. Wanneer je nog geen PayPal-account heeft kun je deze op een eenvoudige manier aanmaken. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. De kosten voor het gebruik van PayPal bedragen 4% van het aankoopbedrag. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van Paypal.

Vooraf overmaken

Je kunt er ook voor kiezen het bedrag per bankoverschrijving naar ons over te maken. Dit kun je doen via telebankieren, telefoon of via een overschrijvingsformulier. Bij het betalingskenmerk dien je jouw ordernummer te vermelden welke je kunt vinden in de orderbevestiging. Het bedrag moet worden overgemaakt op ons rekeningnummer. Dit staat aangegeven op de bevestiging die je van ons ontvangt. Let er wel op dat het 2 à 3 dagen duurt voordat de betaling op onze rekening staat bijgeschreven. De levering van je bestelling kan hierdoor met 2 à 3 dagen vertraagd zijn. 

Wanneer je in België woonachtig bent of de beschikking hebt over een Belgische bankrekening kun je gebruik maken van de betaalmogelijkheid; MisterCash. Op deze manier kun je op een veilige manier jouw betaling voldoen. De kosten voor het gebruik van Mister Cash bedragen 1,8% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via MisterCash is Sisow. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Sisow.

Online shoppen bij RVS Land is ook mogelijk voor Europese klanten.Want met het aanbieden van SOFORT Banking (voorheen DIRECTebanking) in onze webshop bieden we klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen de mogelijkheid om te betalen met hun favoriete betaalmethode. Het betaalsysteem is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De kosten voor het gebruik van Sofort Banking bedragen 1% van het aankoopbedrag. Onze partner voor de betaling via Sofort Banking is Sisow. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Sisow

  

Betalen met de volgende de creditcard is ook mogelijk. Dit kan met creditcards van: MasterCard, Maestro en Visa. De extra kosten voor het betalen met een creditcard zijn voor MasterCart en Visa 2%. Voor Maestro bedragen de kosten 1,75%.


Met Billink is het mogelijk om je bestelling achteraf te betalen. Let wel op, dit geldt voor een aankoopbedragen tot maximaal €400,-. De extra kosten voor het achteraf betalen via Billink bedragen 2,5% van het aankoopbedrag.   

Voorwaarden Billink:
“De persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens die RVS Land in het kader van de bedrijfsvoering verwerkt, worden (mede) door haar dan wel door derden aan wie de vorderingen gecedeerd (overgedragen) worden gebruikt voor of bij:
a) risicoanalyses
b) de voorkoming, opsporing en bestrijding van fraude of onregelmatigheden”
“Betaling dient binnen de gestelde betalingstermijn te worden voldaan aan Billink B.V. (hierna: “Billink”). Alle rechten uit hoofde van de vordering zijn immers door ons overgedragen aan Billink, die de inning van de vordering zal verzorgen. Uw gegevens worden door of namens Billink getoetst en geregistreerd, deze gegevens kunnen onder meer worden gebruikt voor de incasso van vorderingen en toetsing van orders in de uitvoering van het acceptatiebeleid van aangesloten organisaties. Billink behoudt zich het recht voor om het verzoek van de klant voor betalen op rekening te weigeren. De gehanteerde betalingstermijn is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling is de klant dan ook zonder ingebrekestelling in verzuim en is
Billink gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur maandelijks wettelijke handelsrente (waarbij een gedeelte van een maand als hele maand wordt beschouwd) in rekening te brengen. Billink is bovendien gerechtigd buitengerechtelijke incassokosten op grond van de wet bij de klant in rekening te brengen. In geval van zakelijke klanten is Billink tevens gerechtigd herinnerings- en aanmaningskosten bij de klant in rekening te brengen, onverminderd het recht van Billink om de daadwerkelijk gemaakte kosten bij de klant in rekening te brengen indien deze het aldus berekende bedrag te boven mochten gaan. Deze kosten bedragen minimaal 15% van de hoofdsom met een minimum van 40 euro voor consumenten en 75 euro voor bedrijven. Billink is tevens gerechtigd de vordering aan een derde over te dragen. Hetgeen in het voorgaande met
betrekking tot Billink is bepaald gaat in dat geval tevens over op de derde aan wie de vordering is overgedragen.”
forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.

Uitloggen'