Pagina's
logo webwinkelkeur
0
forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Deurbeslag / Schuifdeurbeslag / Schuifdeurkommen

Schuifdeurkommen

Hier vindt u RVS schuifdeurkommen in alle soorten, vormen en maten, maar ook ander RVS schuifdeurbeslag zoals schuifdeurgarnituren en hefdeurbeslag.

RVS schuifdeurkommen ook voor meubels of keukens

Een schuifdeurkom wordt meestal gebruikt in schuifdeuren, maar kunnen ook worden toegepast in meubels of keukens. U hoeft de deur niet met een deurkruk te openen maar schuift de deur naar links of naar rechts.  Een schuifdeurkom wordt altijd verzonken gemonteerd, d.w.z. dat de kom moet worden uitgefreesd in de deur voordat deze kan worden gemonteerd.

RVS  Schuifdeurkom in verschillende uitvoeringen

RVS Schuifdeurkommen zijn er in diverse uitvoeringen en afmetingen. Zo zijn er ronde, ovale, vierkante, en rechthoekige schuifdeurkommen.

Hieronder vindt u alle RVS schuifdeurkommen die we kunnen leveren. Er zal zeker een model bij zitten wat bij uw interieur past.


Weergave:
 


Bezig met laden...

RVS hef schuifdeurbeslag en schuifdeurgarnituren voor schuifpuien

In deze categorie vindt u ook hef/schuifdeurbeslag en schuifdeurgarnituren op rozet of kortschild. Hef schuifdeurbeslag wordt veelal gebruikt in schuifpuien. De hefboom moet hele pui optillen zodat hij open en dicht geschoven kan worden. Deze garnituren moeten zeer sterk zijn en zijn daarom extra zwaar uitgevoerd.


forward_30

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

place

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.

Uitloggen'