Pagina's
logo webwinkelkeur
0

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €175 m.u.v. lengtetransport

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Retourneren en retourformulier

Retourneren en retourformulier

Wil je een artikel aan ons retourneren?

Dit is geen enkel probleem. Op bestellingen geven wij een bedenktijd van 30 dagen. Deze gaat in op de dag waarop je de laatste artikelen of onderdelen van ons ontvangt. Wanneer je meerdere leveringen hebt ontvangen van één bestelling, dan gaat de bedenktijd van 30 dagen in op het moment dat je de laatste levering van ons hebt ontvangen.

Retourneren is eenvoudig, wel willen we je vragen rekening te houden met het volgende:

Herroep de overeenkomst (optioneel)

Je kunt ervoor kiezen om de overeenkomst te herroepen. Dit kun je op twee manieren doen:

Maak gebruik van het retourformulier dat je bij je bestelling hebt gekregen of download deze via onderstaande link. Wij willen je verzoeken om het retour dan telefonisch aan te melden op telefoonnummer: + 31 (0) 45-7370045

Of,

Stuur een email naar info@rvsland.nl met de volgende gegevens: Je naam en adres, het ordernummer en de artikelnummers van de artikelen die je retour stuurt.

De bedenktijd eindigt nadat wij je herroeping hebben ontvangen, de retourzending moet binnen 14 dagen na beëindiging bij ons afgeleverd worden.

Vul het meegeleverde retourformulier in

Voor een snelle verwerking van je retourzending vragen wij je het retourformulier volledig in te vullen en te toevoegen aan de retourzending. Deze zit standaard bij iedere bestelling. Ben je niet meer in bezit van het retourformulier dan kun je deze via onderstaande link downloaden.  

Stuur het pakket retour

De artikelen die je retour stuurt dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, verpakt te worden in de oorspronkelijke verpakking. Verpak de artikelen in een stevige, goed opgevulde, verzenddoos. Wij geven de voorkeur aan de doos waarin je je bestelling hebt ontvangen. Beschadigingen tijdens het retour zijn voor rekening van de verzender.

De verzendkosten van het retoursturen zijn voor eigen rekening. (Indien je op verzoek van RVS Land een artikel retour stuurt verwachten wij dat je de bestelling als standaard pakket via PostNL aan ons retourneert).

Retourneren van maatwerkartikelen

Retourneren van artikelen is niet mogelijk indien artikelen speciaal voor je op maat zijn gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lasersnijwerk zoals naamborden of op lengte gemaakte buizen, trapleuningen of garderobestangen.

Na ontvangst van je retourzending

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat is en of deze nog als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Indien een artikel is beschadigd, incompleet of is aangepast om welke reden dan ook, zullen wij hiervoor de kosten in rekening brengen. De kosten hiervan zullen gelijk zijn aan de verkoopprijs van het artikel of aan de kosten die wij moeten maken voor het herstellen van het artikel. In het geval dat een artikel niet in ‘nieuw’staat verkeert zullen wij direct met je contact opnemen.

De terugbetaling gebeurt nadat wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen of nadat je hebt aangetoond dat je de artikelen hebt geretourneerd.
Het aankoopbedrag en de verzendkosten en eventuele andere kosten (bij het retourneren van een volledige bestelling) worden na ontvangst zo snel mogelijk, dan wel binnen 14 dagen, aan je terug betaald. Terugbetaling gebeurd via dezelfde methode als waarmee je betaald hebt.

Wilt je een artikel ruilen?

Dan verzoeken wij je hiervoor simpelweg een nieuwe bestelling te plaatsten via onze webshop. Het oude artikel kunt je via bovenstaande methode aan ons retourneren.

Een zakelijke bestelling retourneren?

Zakelijke klanten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Uit coulance bieden wij een zakelijke klant de mogelijkheid om artikelen aan ons te retourneren. Houd hierbij wel rekening met mogelijke herstockeringskosten die wij doorberekenen aan de klant. Indien je genegen bent artikelen te retourneren verzoeken wij je om telefonisch contact met ons op te nemen op +31 (0) 45-7370045.

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €175 m.u.v. lengtetransport

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal