Pagina's
logo webwinkelkeur
0

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €175 m.u.v. lengtetransport

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Herroepingsrecht en retourformulier

Herroepingsrecht en retourformulier

Retourneren van een artikel?

Wilt u een artikel aan ons retourneren? Dit is geen enkel probleem, wel willen u wij vragen rekening te houden met het volgende:
  • U kunt uw artikel retourneren binnen 30 dagen na aankoop. Gebruik hiervoor een volledig ingevuld retourformulier, deze kunt u vinden onder aan deze pagina.
  • Het artikel dient, voor zover redelijkerwijs mogelijk, verpakt te worden in de oorspronkelijke verpakking.
  • Verpak het artikel in een stevige, goed opgevulde, verzenddoos. Wij geven de voorkeur aan de doos waarin u het artikel heeft ontvangen. Beschadiging tijdens het retour zenden is voor rekening van de verzender.  
  • De verzendkosten van het retoursturen zijn voor eigen rekening. (Indien u op verzoek van RVS Land een artikel retour stuurt verwachten wij dat u de bestelling als standaard pakket via PostNL aan ons retourneert.)
Retourneren van artikelen is niet mogelijk indien:
  • Artikelen speciaal voor u op maat zijn gemaakt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld lasersnijwerk zoals naamborden of op lengte gemaakte buizen, trapleuningen of garderobestangen.
  • Artikelen die op eigen initiatief zijn aangepast. Als u artikelen zelf aan past omdat het om welke reden dan ook niet aan uw wens voldoet, kunnen wij dit niet retour nemen.

Wilt u een artikel ruilen?

Dan verzoeken wij u hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsten via onze webshop. Het oude artikel kunt u binnen 30 dagen na aankoop aan ons te retourneren. Het aankoop bedrag krijgt u, na retour ontvangen van het artikel, zo snel mogelijk terug gestort.

Uitgebreide tekst: Herroepingsrecht voor consumenten

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, of komt het product beschadigd retour, dan zullen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van onderstaande retourformulier. Deze kunt u downloaden en uitprinten. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt willen wij u vriendelijk vragen om via telefoon of e-mail contact met ons op te nemen om de retour aan te melden

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Als u maar een deel van de levering retour stuurt dan worden de verzendkosten niet vergoed. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 19,50 zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Zakelijke klanten
• Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals speciaal op maat gemaakte artikelen zoals buismaterialen, gordijnroedes, trapleuningen en maatwerk deurgrepen.

Wij verzoeken wij u gebruik te maken van onderstaand retourformulier. Deze kunt u downloaden en uitprinten. Bij herroeping dient u de producten uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen.

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €175 m.u.v. lengtetransport

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal