Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   

Het herroepingsrecht voor consumenten

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, of komt het product beschadigd retour, dan zullen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van onderstaande retourformulier. Deze kunt u downloaden en uitprinten. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt willen wij u vriendelijk vragen om via telefoon of e-mail contact met ons op te nemen om de retour aan te melden

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Als u maar een deel van de levering retour stuurt dan worden de verzendkosten niet vergoed. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 19,50 zullen bedragen.


Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Zakelijke klanten

• Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals speciaal op maat gemaakte artikelen zoals buismaterialen, gordijnroedes, trapleuningen en maatwerk deurgrepen.
Wij verzoeken wij u gebruik te maken van onderstaand retourformulier. Deze kunt u downloaden en uitprinten. Bij herroeping dient u de producten uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen.