Pagina's
logo webwinkelkeur
0

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €175 m.u.v. lengtetransport

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Herroepingsrecht en retourformulier

Herroepingsrecht en retourformulier

Het herroepingsrecht voor consumenten

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, of komt het product beschadigd retour, dan zullen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. 

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt. Om gebruikt te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij gebruik te maken van onderstaande retourformulier. Deze kunt u downloaden en uitprinten. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt willen wij u vriendelijk vragen om via telefoon of e-mail contact met ons op te nemen om de retour aan te melden

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. 

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen nadat u heeft aangegeven gebruik te willen maken van het herroepingsrecht, terug. Als u maar een deel van de levering retour stuurt dan worden de verzendkosten niet vergoed. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 19,50 zullen bedragen.

Uitsluiting herroepingsrecht

Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:

• Zakelijke klanten
• Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals speciaal op maat gemaakte artikelen zoals buismaterialen, gordijnroedes, trapleuningen en maatwerk deurgrepen.

Wij verzoeken wij u gebruik te maken van onderstaand retourformulier. Deze kunt u downloaden en uitprinten. Bij herroeping dient u de producten uiterlijk binnen 14 dagen retour te sturen.

Gratis verzending

Binnen Nederland vanaf €175 m.u.v. lengtetransport

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Geachte klant,

Door een storing staat bij artikelen niet op voorraad een verwachte levertijd van 0 dagen. De levertijd van deze niet voorradige artikelen is circa 5 dagen.

Wij gaan dit zo snel mogelijk oplossen. Excuses voor het ongemak.