Pagina's
logo webwinkelkeur
0

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Ventilatieroosters / Lamellenroosters

Lamellenroosters

RVS lamellenroosters zijn verkrijgbaar met vaste lamellen en met beweegbare lamellen (overdruk lamellenroosters), in diverse afmetingen en aansluitmaten.

Lamellenroosters met vaste lamellen

Lamellenroosters met vaste lamellen zijn voorzien van continu openstaande lamellen en zijn geschikt voor afvoer en toevoer van lucht in combinatie met natuurlijke en mechanische ventilatie en ongeschikt voor afzuigkappen. Door hun vaste lamellen zijn deze roosters regeninslagwerend en kunnen ze zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt.

Overdruk lamellenroosters

Overdruk lamellenroosters bevatten beweegbare lamellen en openen als er een overdruk ontstaat door bijvoorbeeld het aanzetten van wasdroger of afzuigkap. Als de droger of wasemkap weer wordt uitgezet en de overdruk wegvalt, zullen de lamellen weer vanzelf sluiten. Hierdoor staat het afvoerkanaal niet constant open en kan er geen koude lucht door afzuigkanaal naar binnen dringen. Overdruk lamellenroosters zijn geschikt voor afvoer van lucht in combinatie met mechanische ventilatie en afzuigkappen en ongeschikt voor natuurlijke ventilatie. Deze roosters worden buitenshuis toegepast.
30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.