Pagina's
logo webwinkelkeur
0

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Bootonderdelen / Kikkers

Kikkers

Een RVS kikker wordt in de watersport gebruikt voor het aanmeren of aanleggen van van de boot. Kikkers zijn in vele verschillende varianten, uitvoeringen en maten leverbaar.
Ook is er een categorie met vlaggenstokkikkers die gebruikt worden voor het vastzetten van een vlaggenlijn op de vlaggenstok.
Alle kikkers zijn gemaakt uit RVS316 en hebben een hoogglans gepolijst oppervlak. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor gebruik op zowel zoet als zout water.


Onderhoud van RVS bootonderdelen

Onderhoud van RVS kikkers is heel eenvoudig. Als je je boot poetst neem dan ook even de RVS kikkers en alle andere RVS materialen zoals je rvs railing af met schoon zoet water. De materialen blijven dan jaren lang mooi schoon en glanzend.
Wil je een schitterende hoogglans dan advisen we om je RVS delen periodiek te poetsen met RVS cleaner spray
Lees ook eens onze blogs over het ondehoud van roestvast staal.

Theevlekken op RVS

Op zout water en aan de kust onstaan en wel eens kleine bruingele vlekjes op de RVS delen. Velen zullen dit bekende verschijnsel ongetwijfeld herkennen; De zogenaamde theevlekken. Hoe dit ontstaat en wat je eraan kunt doen vindt je in onze blog: Theevlekken op RVS


30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.