Pagina's
logo webwinkelkeur
0

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Ventilatieroosters / Kaproosters

Kaproosters

RVS kaproosters zijn gevelroosters voorzien van een driehoekige RVS geborstelde windkap. Deze kap beperkt de naar binnen waaiende lucht en beschermt tegen regeninslag. Kaproosters zijn leverbaar in twee uitvoeringen: met terugslagklep en zonder terugslagklep

Kaproosters met terugslagklep

RVS kaproosters met terugslagklep, ook wel overdrukroosters met kap genoemd, zijn voorzien van een overdrukfunctie. Deze functie wordt verkregen door het toevoegen van een zelfsluitende, ronde overdrukklep die opent bij overdruk en weer sluit als de overdruk wegvalt. Hierdoor kan er geen koude lucht naar binnen als het systeem is uitgeschakeld.
Door de aanwezigheid van een overdrukklep is dit rooster uitsluitend geschikt voor bijvoorbeeld wasdrogers, afzuigkappen, mechanische ventilatie of andere systemen die luchtdruk creëeren.

Kaproosters zonder terugslagklep

Kaproosters zonder terugslagklep hebben geen luchtdruk nodig om te functioneren. Hierdoor zijn deze roosters geschikt voor zowel het afvoeren als het toevoeren van lucht. Daarnaast kan dit rooster uitstekend gebruikt worden voor natuurlijke ventilatie. Door het toepassen van een vlinderklep kunnen deze kaproosters ook gebruikt worden als kaprooster met overdrukfunctie.
 :


Lees ook eens ons blog over het belang van goede ventilatie in je huis.


30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.