Pagina's
logo webwinkelkeur
0

30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Home / Buiskoppelingen

Buiskoppelingen

RVS buiskoppelingen of steigerbuis fittingen is een modulair systeem, gebaseerd op steigerbuis principe, voor het gemakkelijk zelf samenstellen van bijvoorbeeld een tafel, garderobe of gorijnroede, de mogelijkheden zijn eindeloos! Onze koppelingen hebben een industrieel design en zijn gemaakt van hoogwaardig RVS316 met een luxe mat geborsteld oppervlak.

RVS buiskoppelingen voor RVS buis 28.0 mm en 42.4 mm

Doordat de buis in een buiskoppeling valt, zijn dit de ideale koppelingen voor een doe-het-zelver. Waar voor een fitting een kaarsrechte zaagsnede is vereist, mag het bij een koppeling wat minder nauwkeurig, de zaagsnede valt immers weg in de koppeling.

RVS steigerbuis koppelingen, flexibel en demontabel

De buis wordt in de koppeling gefixeerd met een inbusschroef, hierdoor kan een constructie gemaakt van buiskoppelingen ten alle tijden worden veranderd of gedemonteerd. Handig wanneer je alleen in een specifiek seizoen je project wil laten staan of wanneer er flexibiliteit is vereist in het ontwerp. Deze RVS buiskoppelingen zijn bijzonder geschikt voor constructief werk zoals onder andere RVS gordijroedes, trapleuningen, balustrades, hekwerken e.d. maar ook tafels, garderobes en kapstokken. Bijna alles is mogelijk!


Modulair steigerbuis koppelingen systeem voor interieurbouw

Buiskoppelingen zijn op dit moment enorm populair in de interieurbouw. Kijk voor inspiratie maar eens op Pinterest, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Er is een 28.0 mm systeem voor bijvoorbeeld het samenstellen van kapstokken en garderobes en het robuuste 42.4 mm systeem dat kan worden gebruikt voor het maken van meubels zoals tafels en stoelen, maar ook trapleuningen en hekwerken. Ook kunnen deze onderdelen worden gebruikt voor het eenvoudig vastzetten van een RVS danspaal.

RVS steigerbuis koppelingen zijn gemaakt van RVS316. Hierdoor zijn ze uitermate bestand tegen alle weersinvloeden en kunnen dus zowel binnen en buiten gebruikt worden. De RVS koppelingen kunnen grote krachten en hoge belasting aan, daardoor zijn ze breed inzetbaar.


30 dagen bedenktijd

Niet goed, geld terug! m.u.v. maatwerk

Advies nodig?

Neem contact met ons op voor deskundig advies

Afhalen mogelijk

In onze showroom in Voerendaal

Rvs keuzehulp

Ben je niet zeker welk materiaal voor jou geschikt is? Klik hier voor informatie over welk materiaal jij kunt gebruiken.