Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
RVS beldrukkers vallen net als deurgrepen en huisnummers onder de categorie deurbeslag en bestaan uit een belknop die is ingebouwd in een RVS plaat of kastje met bevestigingsmogelijkheid. Het belmechanisme wordt aangesloten op de twee kabeltjes van uw deurbel-systeem. Als er op de drukschakelaar word geduwd wordt de stroomkring gesloten en gaat uw deurbel.

RVS beldrukkers voor een stijlvolle uitstraling van uw voordeur

Zoals u ziet kunt u hieronder een keuze maken uit ronde, vierkante rechthoekige of ovale RVS deurbellen. Voor elke deur is er wel een passend model. Alle hier aangeboden RVS beldrukkers passen wat betreft kleur en uitstraling uitstelkend bij alle overige RVS deurbeslag zoals RVS huisnummers, RVS deurknoppen e.d.

RVS deurbellen met verschillende montagemogelijkheden

De meeste RVS beldrukkers zijn voorzien van een kunststof onderconstructie waarop de belknop is gemonteerd. De cover of ombouw is van RVS. Bij andere modellen zit de belknop direct op een rechthoekige of ronde RVS plaat gemonteerd. Deze modellen hebben aan de achterkant twee draadbusjes waardoor de beldrukker ongeveer een centimeter van de muur of het kozijn staat. Dit geeft een mooi ruimtelijk effect. Weer andere modellen zijn van het type opschroevend. Dit wil zeggen dat de knophouder met zichtbare schroefjes wordt gemonteerd op de voordeur, kozijn of muur.


Weergave: