Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Naambordjes en naamplaten vindt u op elke straathoek en in  talloze webwinkels. Het beterft hier dan meestal géén echt RVS of ets- en graveerwerk.
Wij leveren echt laser uitgesneden RVS naamplaten van hoge kwaliteit waarbij de letters en nummers uit de plaat zijn gesneden.

Maatwerk RVS naamplaten

We hebben een aantal standaard lay outs en maten in ons assortiment maar bent u op zoek naar een RVS naamplaat met bijvoorbeeld andere afmetingen of speciale wensen? Het is bij ons altijd mogelijk uw naambord te personaliseren. Neem gerust contact met ons op. Wij doen graag dat stapje extra voor u!

Naamborden van topkwaliteit

Onze RVS naamborden zijn gemaakt uit de beste kwaliteit RVS met mat geborsteld oppervlake. Hierdoor blijft uw naambord lang mooi en kunt u er jaren van genieten. Alle RVS naamborden zijn weerbestendig en zijn makkelijk te onderhouden. Kiest u voor een RVS naambord van RVS Land dan kiest u voor topkwaliteit. Wenst u een afwijkende layout? Neem dan contact met ons op. In overleg kunnen we een technische tekening voor u maken zodat u duidelijk ziet hoe het er uit komt te zien.

Bevestigingssetjes voor elke ondergrond of situatie.

Voor alle naamplaten geldt dat u kunt kiezen tussen 3 verschilende manieren van ophangen namelijk:
  • Met gaten: U kunt dan het naamplaatje ophangen met schroeven.
  • Met stiftlas draadbus. Aan de achterzijde worden er dan een aantal moertjes gelast. Zo ontstaat er een blinde bevestiging waarbij aan de voorzijde geen schroeven zichtbaar zijn. De plaat staat iets van de muur waardoor er een fraaie diepte ontstaat.
  • Met bevestigingsset DeLuxe. Dit zijn afstandhouders met een stijlvol RVS siermoertje op de voorzijde van de naamplaat. Bij gebruik van dit setje staat de plaat ook enkele centimeters van de muur waardoor er een mooi 3D effect wordt bereikt.
Bevestigingssetjes dienen appart te worden meebesteld.


Weergave:
 


Bezig met laden...